ПЕТ ГОДИНА ОД

ПЕТ ГОДИНА ОД
ХВАЛА, Mr Googl!

Тзв. МОГУЋЕ И НЕМОГУЋЕ ЛИНИЈЕ - Књижара на ваздушним колосецима



уторак, 26. јул 2016.

НЕМОЈ ДА СОРОШ И КОМЕНТАРИ


...................
Зашто Џорџ Сорос продаје акције, купује злато и улаже на најнеочекиванијим местима? Уколико ствари остану какве јесу, Џорџ Сорос ће изгубити велику количину новца. Међутим, уколико дође до финансијске кризе, он ће се неочекивано обогатити.
Дакле, да ли Џорџ Сорос зна нешто што ми не знамо? Да ли је могуће да он верује у економски колапс?
Недавни потези Сороса су толико велики да их је поменуо и Wаll Street Јоуrnal:
„Забринут због глобалне економије и промене тржишта, милијардер Џорџ Сорос је недавно усмерио велика улагања на неочекивана места.
Његова фондација је продала акције и купила злато и акције рудника злата, очекујући слабљење великог броја тржишта. Инвеститори се обично окрећу ка злату у временима када се спрема финансијски крах“.
Није ли чудно што се Џорџ Сорос окреће ка злату у тренутку када је глобална економија релативно стабилна?
Оно око чега је Џорџ Сорос прилично забринут јесте и гласање о изласку Велике Британије из ЕУ, које би могло имати разорне последице по европску економију.
Сорос такође сматра да ће се Европска унија распасти услед великог притиска мигрантске кризе.
„Уколико Велика Британија напусти Европску унију, распад ЕУ би могао да постане неизбежан“, рекао је он...........................................

И коментари

Nije stvar u tome da on nesto zna. Naprotiv, on je deo tog sistema koji upravo kreira dogadjaje u svetu. Oni planiraju finansijski slom i veliku ekonomsku krizu, vecu od one koja je bila 1939. godine. Novac vise nece vredeti nista. Bas kao i obican toalet papir. Zato ovakva ulaganja u zlato i rudnike zlata. Kina, Rusija i jos neke zemlje, takodje znaju za ovo i godinama vec kupuju velike kolicine zlata. Putin je kupovao zlato cak i u periodu sankcija. Amerikanci ne zele da vrate Nemcima i drugim evropskim zemljama zlato koje stoje kod njih. Treba li ovome jos bilo kakav komentar? Soros za Rokfelera i svoje gospodare zavrsava pripreme za ono sto ce uslediti. Nevidjeni finansijski slom u svetu i pocetak velikog rata. Jasno je da ce preziveti i opstati samo oni koji budu imali dovoljno zlata u trezorima. Dakle, Soros je jedan od neposrednih kreatora svetskih dogadjaja. I to jedan od bitnih, imajuci u vidu da su mi finansije specijalnost i sta sve danas finansira iz svojih fondova.

Људи, и ви ако имате мало памети до краја ове године (до јесени је оптимално) продајте фирме и купите земљу, продајте станове по градовима и градите куће на тој земљи, спремите се за производњу хране, јер биће прво кризе, па дигитализације новца, па увођење универзалних картица, глобални рат, једна светска влада, жигосање људи... биће проблем и онима који су на земљи и селу, али кад све то прође оно што ће да има материјалну вредност су земља и некретнине, а пошто ће време и систем вредности тотално да се измене, атрактивније за живот биће куће на селу, иделно ранчеви, салаши и фарме, јер ће све око хране да се врти...

Zaboravljas da ce sve te dogadjaje da prati haos i bezakonje i da ce se oni koji budu proizvodili hranu naci na meti gladnih.Ne mislis valjda da ce gladnima uspeti da prodas hranu za zlato.Glad ociju nema prijatelju.Ili ces morati da im sve poklonis ili ce ti oni to sami uzeti.Gladan narod nema sta da izgubi.To imaj u glavi kad budes sejao taj krompir,kukuruz ili sta vec.Jedini nacin da se casno prezive ta vremena je odlazak u planine.Sto dalje od naseljenih mesta i komunikacija.Kakvi rancevi.salasi i farme.Sve ce to lezilebovici sa zemljom da sravne.  

  
Немањићка Србија   
Без обзира човек Православни треба да има своју земљу и њу да чува и обрађује, на њој децу да рађа. Иако ће да буде свега и свачега, треба да се трудимо да радимо најбоље што можемо. Градови су последња места која ће да буду привлачна за живот јер систем пуца, а они ће да условљавају чиповима и жиговима. 
  
Немањићка Србија   
Што се гладних тиче, доброме помози, од злог се одбрани. Добар - нежигосан, зао - жигосан.


Нема коментара:

Постави коментар